Hoe werkt het?
3 gangen menu € 37,50 en 4 gangen menu (tussengerecht erbij) € 42,50
Je krijgt duidelijke uitleg hoe de gerechten afgemaakt dienen te worden en hoe je de borden op kan maken.
Jij bent de Chef!!
Bestel jouw keuze menu vóór 19 december. Afhalen is mogelijk op 25 en/of 26 december tussen 14:00 en 17:00 uur.
Speciale wensen of allergieën? Dit kun je doorgeven tijdens het bestellen.
-
voorgerecht: schorseneren, kruidencrumble, parmezaan
Dit vegetarisch voorgerecht kent twee bereidingen van schorseneren: gebakken in een beurre noisette en een crème van schorseneren. De crumble bestaat uit peterselie, bieslook en dragon en we serveren er een Parmezaanschots bij.
Wijnadvies: Monte del fra Pinot Grigio
€ 12,50Helaas niet beschikbaar -
voorgerecht: carpaccio, ponzusaus, shiitake
Carpaccio met een Aziatische twist. Ponzu saus is een mengsel van mirin, rijstazijn, bonitovlokken, kombu en citrus. Daarbij serveren we een tahini-limoendressing.
Wijnadvies: Angelis Pecorino
€ 12,50Helaas niet beschikbaar -
voorgerecht: salade gerookte makreel, appel, limoen-kokosdressing
Een heerlijk voorgerecht met warmgerookte makreel, appel, aardappelkaantjes en geroosterde hazelnoten. De limoendressing maakt het geheel af.
Wijnadvies: Domaine du Fraisse
€ 12,50Helaas niet beschikbaar -
tussengerecht: bloemkool hazelnootsoep
Parmezaanse kaas, appelcider, gefrituurde brood- en bloemkoolplakjes maken deze soep tot een waar smaakgenot.
Wijnadvies: Domaine Engel Elzas Pinot Gris Réserve 2019
€ 5,00Helaas niet beschikbaar -
tussengerecht: bospaddenstoelensoep uit de perigueux, truffel tapenade
Deze vegetarische aardse soep is vol van smaak door de gesauteerde paddenstoelen en truffel tapenade.
Wijnadvies: DeMorgenzon Stellenbosch DMZ Chardonnay 2019
€ 5,00Helaas niet beschikbaar -
tussengerecht: gele tomatensoep, noilly prat, kalamata, basilicumdressing
Een vrolijke kerstsoep met geroosterde tomaten, kruiden en Noilly Prat, een Franse droge vermouth waar verschillende planten en kruiden aan zijn toegevoegd. Met gember en olijven erbij een waar feestje!
Wijnadvies: Sepp Moser Niederösterreich Organic Grüner Veltliner 2019
€ 5,00Helaas niet beschikbaar -
hoofdgerecht: op de huid gebakken zeebaars, risotto, pijnboompit, lamsoor
Op de huid gebakken zeebaars met een rijk gevulde risotto en gekaramelliseerde venkel.
Wijnadvies: Domaine de l’Arjolle Equinoxe Chardonnay
€ 17,50Helaas niet beschikbaar -
hoofdgerecht: vega mushroom Wellington, walnoot, tijm
Beef Wellington maar nu eens een keer zonder beef. Deze vegetarische variant is rijk gevuld met onder andere diverse champignons en walnoten.
Wijnadvies: Angelis Rosso Piceno Superiore
Helaas niet beschikbaar -
hoofdgerecht: hazenpeper met chocosaus, knolselderijpuree, rode kool
Klassiek gerecht met champignons, rode wijn, peperkoek, chocolade, appelstroop. Begeleid met een knolselderijpuree en rode kool.
Wijnadvies: St. Accordini Tempus
€ 17,50Helaas niet beschikbaar -
nagerecht: semifreddo, donker fruit, chocolade
Semifreddo is een een (half) bevroren dessert met de textuur van (half) bevroren mousse. Vertaald vanuit het Italiaans betekend semifreddo “half koud”. En ach, het is Kerst, dus verrijken we de “taart” met wat Kirsch, heerlijke chocolade en meringues. Mocht u mij een beetje kennen dan weet u dat er waarschijnlijk nog wat meer bij komt 🙂
Wijnadvies: Banyuls
€ 7,50Helaas niet beschikbaar -
nagerecht: dronken peer, vijg, blauwe kaas
In wijn gedrenkte conference peren met vijgen en roquefort, geserveerd op een tartelette. Proost!
Wijnadvies: Quinta do Crasto LBV 2015
Helaas niet beschikbaar -
nagerecht: vegan chocolate pots, avocado, sinaasappel, zuidvruchten
Tijdens het dessert mag chocolade natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijk vegan nagerecht met chocolade, avocado, ahornsiroop, sinaasappel, zuidvruchten en specerijen.
Wijnadvies: Due Palme Passito
€ 7,50Helaas niet beschikbaar