• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Proeflokaal de Tuin

  • Home
  • Het Concept
  • Catering


Hoe werkt het?

Bestellen doe je makkelijk en snel via deze pagina! Stel zelf je 3 of 4 gangen menu samen door een keuze te maken uit
een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Ook de bijpassende wijnen, geselecteerd door Wijnkoperij Van Bilsen,
kun je per fles mee bestellen, check hiervoor de wijnen.


3 gangen menu € 37,50 en 4 gangen menu (tussengerecht erbij) € 42,50


Je krijgt duidelijke uitleg hoe de gerechten afgemaakt dienen te worden en hoe je de borden op kan maken.

Jij bent de Chef!!

Bestel jouw keuze menu vóór 19 december. Afhalen is mogelijk op 25 en/of 26 december tussen 14:00 en 17:00 uur.

Speciale wensen of allergieën? Dit kun je doorgeven tijdens het bestellen.

 

  • Placeholder

    voorgerecht: schorseneren, kruidencrumble, parmezaan

    Dit vegetarisch voorgerecht kent twee bereidingen van schorseneren: gebakken in een beurre noisette en een crème van schorseneren. De crumble bestaat uit peterselie, bieslook en dragon en we serveren er een Parmezaanschots bij.

    Wijnadvies: Monte del fra Pinot Grigio

    € 12,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    voorgerecht: carpaccio, ponzusaus, shiitake

    Carpaccio met een Aziatische twist. Ponzu saus is een mengsel van mirin, rijstazijn, bonitovlokken, kombu en citrus. Daarbij serveren we een tahini-limoendressing.

    Wijnadvies: Angelis Pecorino

    € 12,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    voorgerecht: salade gerookte makreel, appel, limoen-kokosdressing

    Een heerlijk voorgerecht met warmgerookte makreel, appel, aardappelkaantjes en geroosterde hazelnoten. De limoendressing maakt het geheel af.

    Wijnadvies: Domaine du Fraisse

    € 12,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    tussengerecht: bloemkool hazelnootsoep

    Parmezaanse kaas, appelcider, gefrituurde brood- en bloemkoolplakjes maken deze soep tot een waar smaakgenot.

    Wijnadvies: Domaine Engel Elzas Pinot Gris Réserve 2019

    € 5,00
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    tussengerecht: bospaddenstoelensoep uit de perigueux, truffel tapenade

    Deze vegetarische aardse soep is vol van smaak door de gesauteerde paddenstoelen en truffel tapenade.

    Wijnadvies: DeMorgenzon Stellenbosch DMZ Chardonnay 2019

    € 5,00
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    tussengerecht: gele tomatensoep, noilly prat, kalamata, basilicumdressing

    Een vrolijke kerstsoep met geroosterde tomaten, kruiden en Noilly Prat, een Franse droge vermouth waar verschillende planten en kruiden aan zijn toegevoegd. Met gember en olijven erbij een waar feestje!

    Wijnadvies: Sepp Moser Niederösterreich Organic Grüner Veltliner 2019

    € 5,00
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    hoofdgerecht: op de huid gebakken zeebaars, risotto, pijnboompit, lamsoor

    Op de huid gebakken zeebaars met een rijk gevulde risotto en gekaramelliseerde venkel.

    Wijnadvies: Domaine de l’Arjolle Equinoxe Chardonnay

    € 17,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    hoofdgerecht: vega mushroom Wellington, walnoot, tijm

    Beef Wellington maar nu eens een keer zonder beef. Deze vegetarische variant is rijk gevuld met onder andere diverse champignons en walnoten.

    Wijnadvies: Angelis Rosso Piceno Superiore

     

    € 17,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    hoofdgerecht: hazenpeper met chocosaus, knolselderijpuree, rode kool

    Klassiek gerecht met champignons, rode wijn, peperkoek, chocolade, appelstroop. Begeleid met een knolselderijpuree en rode kool.

    Wijnadvies: St. Accordini Tempus

    € 17,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    nagerecht: semifreddo, donker fruit, chocolade

    Semifreddo is een een (half) bevroren dessert met de textuur van (half) bevroren mousse. Vertaald vanuit het Italiaans betekend semifreddo “half koud”. En ach, het is Kerst, dus verrijken we de “taart” met wat Kirsch, heerlijke chocolade en meringues. Mocht u mij een beetje kennen dan weet u dat er waarschijnlijk nog wat meer bij komt 🙂

    Wijnadvies: Banyuls

    € 7,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    nagerecht: dronken peer, vijg, blauwe kaas

    In wijn gedrenkte conference peren met vijgen en roquefort, geserveerd op een tartelette. Proost!

    Wijnadvies: Quinta do Crasto LBV 2015

     

    € 7,50
    Helaas niet beschikbaar
  • Placeholder

    nagerecht: vegan chocolate pots, avocado, sinaasappel, zuidvruchten

    Tijdens het dessert mag chocolade natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijk vegan nagerecht met chocolade, avocado, ahornsiroop, sinaasappel, zuidvruchten en specerijen.

    Wijnadvies: Due Palme Passito

    € 7,50
    Helaas niet beschikbaar

Footer

Contactgegevens

info@proeflokaaldetuin.nl
06 - 41 53 58 34

BTW / Kamer van Koophandel

KvK-nummer: 65128850
BTW-nummer: NL151783706B03

Copyright © 2025 Proeflokaal De Tuin. Alle rechten voorbehouden.